Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.


Ez a történet Anne-ről, egy örök álmodozó, folyton nyüzsgő fiatal nőről szól, aki belevág az ismeretlenbe, hogy meghódítsa magának az egész világot, vagy legalább a boldogságot és az igaz szerelmet megtalálja.


Vajon valóra válthatja az álmait távol az otthonától, miközben az élet számtalan akadályt és buktatót sodor elé?!


„Kicserélt névvel ugyan, de rólad szól a mese.”

/Horatius/



A történet másik fontos szereplője Claire, aki Anne legjobb barátnője.

Az ő mindennapjait Abynél olvashatjátok:

http://franticlove-abigel.blogspot.com/

A két mese szorosan összekapcsolódik, és csak együtt élvezhető igazán!

Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



2012. május 18., péntek

Happy 2nd Birthday!



Sziasztok!


Nagy nap a mai (fél-nagy nap)! Két évvel ezelőtt éppen ma hoztam létre ezt a blogot az akkor még csak tervezett történetnek, a Tündérmesémnek. 2010-ben ilyenkor már biztos voltam benne, hogy ezt a történetet, ezt a szerelmet meg KELL írnom, és meg is fogom! :) Azóta sok minden történt: születgettek fejezetek (sajnos nem annyi, amennyit én szeretnék...), csodaszép dizájn került fel Atyus jóvoltából; sok-sok álmatlan és végigálmodott éjszakát okozott nekem eddig ez a sztori. :D





Ennek megünneplésére sajnos még nincs új fejezet - tervbe volt véve, hogy mára elkészülök a friss, ropogós olvasnivalóval, de ugye ember tervez... -, viszont gőzerővel készül. :) Az aktuális fejezet kb. fele készen van már (ami tudom, hogy nem valami nagy dolog, tekintve, hogy milyen nagyon régóta nincs itt túlzott élet), és remélem, hogy a jövő hétvégén feltehető állapotban lesz... (Most kezdem látni a fényt az alagút végén, és ez egyre jobb hangulatba hoz, így egyre gyorsabban megy az írás, de persze semmit nem akarok fixre megígérni.)
Úgyhogy aki kíváncsi még a történetre, ennyi idő után is, az jövő hétvégén nézegessen erre, hátha... :))



Addig is további szép tavaszt!


Stigu











_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése